WOEF Boetiek is geopend! Beperkingen door het Corona Virus zijn van kracht. Lees alle informatie hier.
WOEF Boetiek Zoeken Product Hond Online
Online Hondenwinkel WOEF Boetiek Kopen

De nieuwste producten

Bekijk onze nieuwste hondenproducten van de hoogste kwaliteit.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal één keer per week een overicht van nieuwe producten, kortingscodes en handige tips!

WOEF Boetiek in 2020: Coronavirus en U...

Geplaatst door Jacquey van WOEF Blogs op WOEF Blog

Laatste update: 2 April 2020, 14:48 | Ook WOEF Boetiek volgt het nieuws van de lokale autoriteiten in verband met het COVID-19 virus op de voet. Momenteel doet WOEF Boetiek er alles aan u zo goed mogelijk te informeren over uw bestellingen op onze website.

WOEF Boetiek COVID-19 Corona Virus Kopen Online Hond

COVID-19 en vertragingen

Op dit moment maken we in België, Nederland en de rest van de wereld een ongekende crisis mee n.a.v. COVID-19 virus, ook wel bekend als het Coronavirus. Beide landen zijn niet in complete lock-down. Het goederenverkeer zal nog door blijven gaan en zal weinig effect hebben op te import en export van goederen.

De gezondheid van onze klanten, honden en collega's is topprioriteit. WOEF Boetiek neemt deze situatie dan ook uiterst ernstig en past de werkwijze waarop gewerkt wordt dagelijks aan daar mogelijk. Tot nader order blijft WOEF Boetiek wel online geopend.

Onze klantenservice staat steeds 7 dagen per week klaar voor u. Gelieve rekening te houden met een lichte vertraging op antwoord, daar wij dezer dagen veel meer verzoeken krijgen dan gebruikelijk. Wanneer u uw verzoek tot service verzonden heeft, zullen wij u zo spoedig als mogelijk een antwoord geven.

Levering van producten proberen we zoals gebruikelijk zo vlot mogelijk te blijven verlopen. We merken echter dat de toevoer via onze distributiepartners ook hinder ondervindt door de huidige situatie. Levertijden kunnen hierdoor oplopen. Gelieve onze "Volg Bestelling" als guideline aan te houden, deze data zijn echter niet altijd correct. Bij twijfel, neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice.

Wij volgen de situatie en de aanbevelingen van de Belgische en Nederlandse overheid en autoriteiten op de voet. We bevelen ook sterk aan dat u deze ook strikt opvolgt om uzelf en uw omgeving veilig te houden. Samen werken we aan een betere toekomst.

Graag danken wij u voor uw begrip, steun en loyaliteit in deze uitzonderlijke periode.

Update postorderbedrijven

Voorlopig blijven de postorderbedrijven van België (bpost) en Nederland (PostNL) de leveringen leveren bij de klanten, let wel, dit kan gepaard gaan met restricties (Lees meer: bpost | PostNL). Wij zijn op dit moment enkel afhankelijk van enkele externe leveranciers van onze producten.

Let wel: Zowel bpost als PostNL hebben aangegeven dat er door de maatregelen een enorme toename in online bestellingen zij deze capaciteit niet altijd aan kunnen. Een extra vertraging sluiten zij niet uit.

Heeft u recentelijk een bestelling geplaatst en bent u benieuwd naar de status? Neem contact op met ons via het contactformulier, hier helpen wij u graag verder.

Voor België:

Nationale leveringen zijn vertraagd met ongeveer 1 werkdag(en). Internationale leveringen zijn variërend tussen 2-5 extra werkdag(en). Daarnaast is er een vertraging op de douane inklaringen voor leveringen van buiten de Europese Unie welke deze nog eens kunnen vertragen. Gelieve de "Volg Bestelling"-pagina te raadplegen. De geschatte datum is de oorspronkelijke datum, hierop komt een licht vertraging. 

Voor Nederland:

Momenteel is er een vertraging van gemiddeld minimaal 4-5 werkdagen op (inter)nationale pakketten. PostNL doet er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Daarnaast is er een vertraging op de douane inklaringen voor leveringen van buiten de Europese Unie welke deze nog eens kunnen vertragen. Gelieve de "Volg Bestelling"-pagina te raadplegen. De geschatte datum is de oorspronkelijke datum, hierop komt een licht vertraging. 

Vragen over bestellingen

Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling in deze tijden, of over de status van een reeds geplaatste bestelling? Neem contact op met ons via het contactformulier. Let wel: door de grote hoeveelheid klantenservicecontacten kan er een langere wachttijd zijn op een antwoord dan u van ons gewend mag zijn. Alvast bedankt voor uw begrip.

Hond Voer Hondenbrokken Kopen Online


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →